acasaco
menu

Over ons

HET OPLEIDINGS INSTITUUT VOOR SALES & COMMUNICATIE

ACASACO richt zich op professionals en zij die dat willen worden in de vakgebieden Sales en Communicatie. Zij nadrukkelijk ook voor bedrijven die hun verkoop en/of communicatie naar een hoger plan willen tillen.

ACASACO is een specialist op het gebied van sales- en communicatieopleidingen en -trainingen. In alle onderwijsprogramma's worden kennis, inzicht en toepassing gecombineerd. Dit vormt de basis voor zeer praktijkgerichte programma's: interessant, boeiend en uitdagend. Onze opleidingen staan door deze aanpak garant voor resultaat.

Kenmerken

ACASACO opleidingen kenmerken zich door: korte communicatielijnen, heldere structuren, up te date en uitgebreid lesmateriaal en goede vakdocenten en -trainers.

Werken en studeren is belastend en vraagt om discipline en doorzettingsvermogen. Wij hebben daarom in onze opleidingen, goed gekeken naar de hoofdonderdelen van de vakgebieden Sales en Communicatie. Hierdoor beperken we ons tijdens de bijeenkomsten tot datgene wat er echt toe doet. Een prettige bijkomstigheid is dat het aantal contactmomenten is gereduceerd, waardoor ACASACO opleidingen heel goed gecombineerd kunnen worden met een drukke baan en waardoor u optimaal kunt studeren.

Een prima keuze

Een opleiding of training volgen bij ACASACO, is een prima keuze als u zichzelf op korte termijn professioneel wilt verbeteren.

ACASACO opleidingen zijn praktijkgericht (motiverend), effectief (zinvol) en efficiënt (to the point). Door de praktische opzet, blijft een opleiding van ACASACO van begin tot eind boeien.

Ook voor bedrijven

Bij ACASACO krijgt u precies die kennis en vaardigheden aangereikt waar u daadwerkelijk iets aan hebt.

Meld u aan en investeer nu, samen met ons in uw toekomst!

Meer weten?

neem contact op
WERKWIJZE EIGEN INVESTERING DIDACTISCHE KEUZES CRKBO FISCAAL VOORDEEL

ACASACO Academie voor sales en communicatie

© ACASACO | Postbus 14187 | 3508 SG Utrecht | Kvknummer 30163454