Zet vandaag nog die stap!

neem contact op
acasaco
menu

NIMA examentrainingen

Anders dan andere opleiders, kunt u er bij ACASACO voor kiezen om een aparte, intensieve en zeer gerichte examentraining te volgen. Dit biedt meerdere voordelen.

Mondeling en Theorie

ACASACO biedt daarom aparte NIMA examentrainingen theorie en mondeling voor de officiële NIMA examens aan. Hierdoor zijn ook onze examentrainingen, zeer geschikt voor cursisten die zich los van de opleiding, alleen willen richten op het examen.

Doelgroep

Iedereen die zich gedegen wil voorbereiden op één van de NIMA/SMA examens.

Doel en opzet van de trainingen

Het voornaamste doel van de ACASACO examentrainingen is, om u optimaal voor te bereiden op het mondeling examen van één van de NIMA/SMA Sales- of NIMA Communicatie-opleidingen.

Met de unieke aanpak van ACASACO oefent u niet alleen examens, maar krijgt u gerichte feedback op uw presentaties en gesprekken en wordt aan de hand van het behandelde examen ook de theorie nogmaals belicht. Tijdens de bijeenkomsten zal de trainer ook ingaan op:

- Presentatie/gesprek afstemmen op de doelgroep
- Improviseren
- Interactie
- Stemgebruik en houding
- Ontwikkelen non verbale communicatie in het algemeen

Voorbereiding en studiebelasting

Het is lastig om hier iets over te zeggen dat voor iedereen geldt. Maar gemiddeld moet u rekenen op een tijdsinvestering van circa 5-8 uur per (dagdeel)studiebijeenkomst

Vooropleiding

Een vooropleiding op minimaal HAVO- of MBO-niveau is gewenst. Indien u minimaal 18 jaar bent op de dag van het examen is voor toelating tot het NIMA-examen, geen specifieke vooropleiding vereist.

Studieprogramma

Gedurende één dag (10:00-16:00 uur) trainen we met recente NIMA examens. De examentrainingen mondeling maken deel uit van een complete examentraining theorie en mondeling van drie dagen.

U krijgt feedback op u examenpresentatie op vorm en inhoud. Ook worden de examengesprekken die plaatsvinden na de presentatie geoefend en nabesproken. De trainingen zijn effectief maar ook intensief!

Dagopleiding

Omwille van de effectiviteit worden de trainingen alleen in de dagopleiding aangeboden.

neem contact op

KOSTEN

Inschrijfgeld 50,- euro
Cursusgeld 950,- euro*¹
Literatuurkosten 175,- euro*²
Totaal 1.205,- euro

Arrangementskosten
Dagopleiding 60,- euro
Handouts, reprorechten 145,- euro

NIMA Communicatie-A heeft alleen een theorie examen en dus ook alleen een theorie examentraining. De training bestaat uit twee bijeenkomsten en kost € 765,- cursusgeld (+ literatuurkosten, arrangementskosten, handout- en reprorechtkosten en indien van toepassing btw).

Cursisten die zich in het verlengde van een NIMA Communicatie-A opleiding (en dus ingeschreven staan) inschrijven voor de bijbehorende examentraining, betalen € 645,- cursusgeld (+ de overige kosten die van toepassing zijn).


cursisten die zich in het verlengde van een NIMA opleiding (en dus ingeschreven staan) inschrijven voor de bijbehorende examentraining, betalen € 765,- cursusgeld.


cursisten die zich in het verlengde van een NIMA opleiding (en dus ingeschreven staan) inschrijven voor de bijbehorende examentraining, betalen geen literatuurkosten.

neem contact op

Dagopleidingen lokatie Utrecht

NOVEMBER EN MEI
2 bijeenkomsten
(2 theorie)

NIMA Communcatie-A

DECEMBER EN AUGUSTUS
3 bijeenkomsten
(2 theorie + 1 mondeling)

NIMA/SMA Sales-B Accountmanagement-B
NIMA/SMA Sales-B Verkoopleiding

DECEMBER EN MEI
3 bijeenkomsten
(2 theorie + 1 mondeling)

NIMA Interne Concerncommuncatie-B
NIMA Interne Marketingcommuncatie-B
NIMA/SMA Sales-A Pofessioneel Verkopen

neem contact op

ACASACO Academie voor sales en communicatie

© ACASACO | Postbus 14187 | 3508 SG Utrecht | Kvknummer 30163454